4.

Videokonsultasjon
Psykologtime over internett - bestill enkelt time over video

Det å snakke med psykolog over video på nett har nå blitt mer utbredt og vanlig. Erfaring og forskning viser at det å ha terapi over video er like effektivt som ordinær terapi ansikt-til-ansikt. Dette skaper muligheter i tider hvor vi ikke har anledning til å møte opp fysisk. Terapi over video er også like trygt, konfidensielt og sikkert.

Det å holde terapi over internett på video kan for mange virke som noe upersonlig, rart og kunstig. Det er ikke helt uvanlig å tenke slik, men vår erfaring er faktisk at det er helt det motsatte. På video møtes en faktisk ansikt til ansikt, og det gir muligheter for å møtes uansett hvor du måtte befinne deg. Det krever noe tilvenning i starten, men alle mine klienter har kommet raskt inn i dette, og ser nytten med å ha videre samtaler over video. 

For veldig mange vil det kunne senke terskelen for å ta kontakt med psykolog. På en annen side vil nok mange ha nytte av fysisk oppmøte også. Dette er individuelt. Likevel er det viktig å si noe om at de aller fleste som prøver seg på terapi over video blir positivt overrasket. I tiden vi nå befinner oss i med Corona er video en fantastisk løsning for de som må holde seg hjemme i karantene.

Konfidensiell videoplatform

Til videosamtaler bruker jeg platformen Confrere som brukes bredt innen helsevesenet av både psykologer, leger og annet helsepersonell. Confrere tilbyr en løsning som er ende-til-ende kryptert, og hvor du som klient må logge deg inn med Bank-ID. Dette sikrer at hver samtale er helt konfidensiell og sikker. Platformen er også veldig enkel i bruk og kan brukes både på mobil, nettbrett eller PC.

Link til mitt venterom på Confrere er: https://psykologhakontenden.confrere.com/hakon

Du mottar en link/adresse til mitt virtuelle møterom. Denne mottar du over SMS, epost eller finner den på denne siden.

Du klikker på linken noen minutter før timen starter. Jeg vil da motta en varsel om at du er klar til å starte videokonsultasjonen.

Du er i videosamtale!

Slik fungerer videokonsultasjon

Psykologfellesskapet Lilleeng

Lilleengveien 8

1523 Moss

Mail: hakon@psykolog-tenden.no

Tel: 94 10 32 89

  • Black Facebook Icon

Man - Fre: 16.00 - 21.00

​​Lørdag: Etter avtale

​Søndag: Etter avtale

© 2020 av Psykolog Håkon Tenden