Søk
  • Håkon Tenden

Videokonsultasjoner fungerer utmerket!

Oppdatert: mars 26

Som følge av det pågående Coronaviruset har bruken av video i terapi blusset veldig opp og blitt veldig aktuelt. Erfaring og forskning viser at terapi over video er omtrent like bra noe som skaper muligheter.


Veldig mange er skeptiske til å skulle snakke med psykologen over video hjemme fra sin egen stue. Samtidig ser vi at bruk av samtale med lege over video har skutt i været de siste årene (og spesielt nå i disse Corona-tider). De vanligste bekymringene er at terapien og kontakten vil føles kunstig, distansert og rar. Realiteten er faktisk det motsatte - over video møtes man virkelig ansikt-til-ansikt. Det krever selvfølgelig noe tilvenning, men så snart samtalen har gått seg til er min erfaring at terapien flyter veldig godt.

Videoplatformen Confrere tilbyr konfidensiell, enkel og sømløs terapi over video


Jeg bruker Confrere som platform for videosamtaler. Dette er en plattform som er svært utbredt innen det norske helsevesen med flere leger og psykologer på laget. Løsningen er utviklet i Norge for det norske markedet. Du som klient logger deg enkelt på plattformen med Bank-ID via en lenke. Dette fjerner behovet for kompliserte app'er, brukerregistrering m.m. Ved å bruke Bank-ID sørger Confrere for at samtalen er ende-til-ende kryptert som gjør alle samtaler helt konfidensielle og trygge.Jeg oppfordrer derfor alle mine klienter som er forhindret fra å møte fysisk til timen om å gi videokonsultasjon et forsøk. Jeg lover at du ikke blir skuffet.


Håper alle tar godt vare på seg og sine nærmeste for å unngå smitte av Corona.


47 visninger

Psykologfellesskapet Lilleeng

Lilleengveien 8

1523 Moss

Mail: hakon@psykolog-tenden.no

Tel: 94 10 32 89

  • Black Facebook Icon

Man - Fre: 16.00 - 21.00

​​Lørdag: Etter avtale

​Søndag: Etter avtale

© 2020 av Psykolog Håkon Tenden