Psykolog Tenden
 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om dine behov

Kontakt

Om meg

Psykolog

Håkon Tenden

Jeg er utdannet psykolog ved Aarhus Universitet i Danmark, med fordypning innen utredning av depresjon, angst, schizofreni og psykose. I tillegg har jeg videreutdanning innen traumer, dissosiasjon, EMDR, par-sjekk og utredning av eksekutive funksjoner (ADHD). I dag jobber jeg hovedsakelig med depresjon, angstlidelser, panikkanfall, tvangstanker, traumer, relasjonelle vansker, tilknytning, stress, utbrenthet, og parforhold/samliv.

 

Jeg har jobbet flere år i spesialisthelsetjenesten, men jobber i dag som privatpraktiserende psykolog på Lilleng Helsepark. Jeg tar imot henvendelser direkte fra enkeltpersoner. I tillegg samarbeider jeg med flere norske forsikringsselskap, Speare AS og Norsk Arbeidshelse (en del av spesialisthelsetjenesten). Jeg er også autorisert Par-sjekk-veileder.

 

Ingen mennesker eller problemstillinger er like. Ingen temaer er for store eller for små. Du vil møte en lyttende, forståelsesfull og objektiv sparringspartner og fagperson. Sammen kan vi få til de endringen du er ute etter. Det er viktig for meg å tilpasse behandlingsform og -metode etter dine behov. Din opplevelse med utfordringer og nedsatt livskvalitet, sammen med din motivasjon for endring, er viktigste kriteriet.