Psykolog Håkon Tenden

Jeg har bred erfaring med ulike problemstillinger, og er særlig engasjert i traumebehandling (EMDR), depresjon, angst, stress, utbrenthet og parterapi. Jeg har siden 2017 arbeidet i spesialisthelsetjenesten, og har i den forbindelse erfaring både fra døgnavdeling (DPS) og poliklinikk (DPS), med mange ulike problemstillinger, utredning og terapiformer.

Som psykolog tilstreber jeg å være en lyttende og forståelsesfull sparringspartner. Det er viktig for meg at vi etablerer gode og stabile relasjoner som skaper trygghet. Jeg mener at samtaler kan være nyttig for alle – uansett livssituasjon. Ingen problemstilling er for liten eller stor for samtaleterapi. Enten ønsket er en eller flere samtaler vil jeg gjøre mitt ytterste for å møte den enkeltes forventninger og behov.

 

Jeg er spesielt interessert i traumer, depresjon, angst, stress, og tvangslidelser. av terapiformer benytter jeg ofte kognitiv atferdsterapi og/eller EMDR. Jeg er også svært engasjert i parterapi og synes det er veldig gøy når par tar kontakt tidlig slik at vi sammen kan skape en positiv bevegelse i forholdet.

Mange er på arbeid på dagtid, og derfor tilbyr jeg også konsultasjoner på kveldstid og helg for enklere å legge til rette for hverdagskabalen. Nøkkelen er å finne de gode verktøy og løsningene tilpasset den enkelte. Ta kontakt så finner vi en time som passer for deg.

Medlem av Norsk Psykologforening

Ta kontakt

Ta gjerne kontakt med meg på telefon / SMS / Chat for en hyggelig samtale. Jeg er tilgjengelig hver dag - alle dager mellom 09.00 og 18.00.​

Psykologfellesskapet Lilleeng

Lilleengveien 8

1523 Moss

Mail: hakon@psykolog-tenden.no

Tel: 94 10 32 89

  • Black Facebook Icon

Man - Fre: 16.00 - 21.00

​​Lørdag: Etter avtale

​Søndag: Etter avtale

© 2020 av Psykolog Håkon Tenden